Kormány=Fidesz=Magyarország

Ugye, ezt mindenki tudta már?

Kormányunk kommunikációs zsonglőrködéssel, a szómágia erejével csűr-csavar minden ténynek az értelmén. Tények, mert tényszerűen cáfolni nem tudja azokat, ezért is fordul ehhez a trükkhöz: a szakmai kritikát szándékosan összekeverik a politikai csatározással. Ha - és ez mindenkinek szól - gondolkozol, megfogalmazod a saját gondolataidat, az már önmagban is probléma, de ha ez véletlenül kritikus a kormánnyal szemben, akkor áruló soros-bajnai-eu bérenc leszel akkor is, ha egyébként ez eszedbe sem jutott. A kormány Fideszként gondol magára, ennek megfelelően a kormány szakmai inkompetenciáját ért kritikákat a Fidesszel szembeni politikai támadásnak állít be. Akik elégedetlenek az oktatás jelenlegi helyzetével, azok politikai indíttatásból tüntetnek a kormány oktatáspolitikája ellen. Akik elégedetlenek az egészségügyi helyzet miatt, azok szintén politikai indíttatásból tüntettek a kormány egészségpolitikája ellen, stb. Sőt, ezek már nem is a kormány ellen szólnak, hanem ellenzéki letámadás, tehát a kormánypártok - azaz valójában a Fidesz - ellen szólnak. és mint ilyen, ez Magyarországnak káros, tehát egyben Magyarország ellen szólnak! Ez a trükk: mindig csavarni még rajta egy kicsit, hogy semmiképp se lehessen átlátni a dolgot. Így lesz a racionális kritikából érzelmeket felkorbácsoló terrortámadás. A magyar ember szeretne jó magyar lenni, ezért hajlik rá, hogy bólogasson, mert a kormánypártok csak akkor fogadják el őt annak. Az érzelmek megbénítják a gondolkodást, tehát még véletlenül sem tudunk racionálisan gondolkodni, ha érzelmi kérdéssé varázsolja a kormány a kritikát. 

Reálisan végiggondolva nem értem, miért ne lehetne jobbító szándékkal kritizálni a kormányt?! Hogy ez rombolja a Fidesz népszerűségét, az az országnak mellékes, csak a fideszeseket zavarja. Pontosan itt lép be a másik furcsaság: ezek szerint a kormány nem Magyarország kormánya, hanem a Fidesz kormánya! A fenti kép tehát hazudik. Aki pozitívan értékel egy kormányintézkedést, az jó magyar, jó honpolgár, aki negatívan értékel az pedig támadást intézett a Fidesz ellen, Magyarország ellen, tehát áruló, idegenszívű. 

Mennyire kell betegnek lenni ahhoz, hogy ez jónak tűnjön?

Kép forrása: kormany.hu

Szerző: Ember szól  2016.04.04. 21:03 Szólj hozzá!

Címkék: fidesz kormány

A bejegyzés trackback címe:

https://emberszol.blog.hu/api/trackback/id/tr688530450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása