Nem  tudtuk, hogy nem kellene. Most ott vannak és mindenféle mocsokkal árasztják el hazánkat. Hogyan védhetnénk meg magunkat tőlük? Már bent vannak, mert hagytuk. Irtózatos károkat szenvedünk!

Beengedtük őket. Beengedtük az ügyeskedőket a Parlamentbe, akik - azon túl, hogy ellopnak mindent - lejáratják a politikát is azzal, hogy érdemi teljesítmény nélkül, csak megtollasodni mennek oda. Tudom, hogy ez a magyar virtus, mondhatnám sport vagy hobbi, azt is tudom, hogy ez nagyobb dicsőséget jelent egyeseknek, mintha tényleg csináltak volna valamit. Az ő ügyeskedésük viszont nettó veszteség az országnak, tehát mindannyiunknak az, őket - és az olvasókat - is beleértve.

Elveszítjük azokat, akik tényleg az ország érdekében politizálnának. Elveszítjük az emberek érdeklődését a közös ügyekben, pedig fontos lenne, hogy gondolkodjanak és véleményt formáljanak. És nem csak elveszítjük, de el is veszejtjük azokat, akik ugyan nem tehetnek semmiről, de nem jut nekik annyi, hogy kiteljesedjenek, hogy azzá változzanak, ami akár az ország javára is szolgálna.

Beengedtük őket. Beengedtük, és most "pénzzé tesznek mindent, nekik semmi sem fáj (Karthago - Áruló)", és valóban ellopnak mindent, mert nem figyelünk rájuk. Mindent megtesznek, hogy ne is tudjunk figyelni. De ők sem figyelnek, csak a zsebükre. Ha az jól dudorodik, akkor mindegy, hogy közben a gyerekeink alól kiárusítjuk az országot.
Dicső Magyarország, dicső magyar nemzet?
Majd talán akkor, ha majd csak olyanokat engedünk a húsosfazék közelébe, akik mindenkinek egyformán adnak a közösből. Ez az ő dolguk! A mi felelősségünk, hogy kit engedünk be!

Szerző: Ember szól  2016.09.23. 23:29 Szólj hozzá!

Címkék: politika kormány parlament

A bejegyzés trackback címe:

https://emberszol.blog.hu/api/trackback/id/tr8511738903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása