254250_orban_viktor_es_az_eu-e1411403920227.jpg_700x399

Sokan vagyunk óriási tévedésben. Rengetegen hisszük azt, hogy Orbán Viktor - Magyarország miniszterelnöke - garancia arra, hogy országunkat nem éri bántódás, hogy jó irányba haladunk. Azt gondoljuk, hogy az idegenellenes kormányintézkedések valós veszélyek elhárítását célozzák, és hogy a belpolitikai és gazdasági intézkedések a nép érdeke. Azt feltételezzük, hogy jót akar. Irtó nagyot tévedünk! Ha jobban megvizsgáljuk a dolgot, akkor észrevehetjük, hogy mi indokolja ezt a kapkodó oda-vissza törvénykezést, a gyűlöletkeltő üzeneteket a népnek, és miért volt szükség az intézményrendszerek gyökeres megváltoztatására. 

 

Egyszerűen csak a gyávaság. 

 

A gyávaság általában agressziót szül és embertelen viselkedésre késztet. Márpedig vezetőnk igencsak gyáva, és ez rengeteg apróságban tetten érhető. Orbán Viktor nem mer az emberek elé állni, csak ha fizetett import és magyar bértapsolók veszik körül (március 15.). Nekik persze nagy harci hevülettel ecseteli tetteit, és a másokkal szembeni elvárásait. Nem mer politikai vitát kezdeményezni és elfogadni ellenzéki politikusokkal, mert tudja, hogy abban alul maradna. Fél megmérettetni magát és pártját egy népszavazáson, ezért inkább hőst alakítva eltörli azt az intézkedést, amit az ő jóváhagyásával hozott ő maga (vasárnapi boltzár). Nem meri vállalni a véleményét az EU találkozóin, inkább a magyar nép háta mögé bújik - csak a magyar szavazópolgároknak üzeni, hogy ezt teszi -, miközben aláír mindent, amit az orra alá tesznek. 

Ez az ember fél a menekültektől és fél saját hazája polgáraitól is, ezért veszi körül magát és a kormányát ütközőkkel, közbeékelődő kormányzati és jogi szervekkel. Ezért változtatja meg a törvényeket a saját szájíze szerint, figyelmen kívül hagyva Magyarország és az emberek érdekeit, véleményét. 

Tényleg azt hiszi valaki, hogy Orbán Viktor képes az országot megvédeni? Ez a gyáva alak, aki hátba támadja a legjobb barátját és szövetségesét is, ha más nagykutyák ezt mondják neki? Aztán sarkon fordul, miután az érdekei megint azt diktálják. A végtelenségig sorolható még, ezek csak a legutóbbiak. 

Kedves olvasó! Hiszel ennek az embernek? Hiszed, hogy jót akar neked, hogy megvédi a hazádat? Hogy jót akar, amikor akaratod ellenére hoz téged korlátozó döntéseket? Egyáltalán: mitől kell megvédeni a hazádat? Erre nekem csak 1 válaszom van: a "mi pofázunk, te szopsz" politikájától. 

Még mindig ez a gyáva szerencsétlenség az istened?  Akkor a cím rólad szól, gratulálok! 

Szerző: Ember szól  2016.04.11. 14:54 Szólj hozzá!

Címkék: politika fidesz Orbán Viktor EU

A bejegyzés trackback címe:

https://emberszol.blog.hu/api/trackback/id/tr768588328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása