... avagy ne légy nyugodt, te következel!

Nem külső hatalomra gondoltam, hanem vezérünkre és köreire. Nagyon úgy tűnik, hogy az emberi gyengeséget jól szervezett elszigeteltséggel le lehet győzni, el lehet leplezni. Nem kell hozzá más, mint hogy ne engedjünk magunkhoz túl közel senkit, aki árthat nekünk és a renoménknak. Ennek egyik legjobb módja, ha közvetlen beszélgetésbe nem keveredünk nálunk okosabb, intelligensebb, értelmesebb emberekkel, szervezetekkel. Meg kell tehát akadályoznunk, hogy bárkinek is alkalma legyen közvetlenül hozzánk fordulnia az ügyes-bajos gondjaival, különösen, ha észérveket is fel tud hozni a vita hevében. Tehát célunk, hogy senki ne vitázzon velünk, és uralmunk alá vonjunk minden olyan szervezetet, ágazatot, amelyeknek látványos lehetőségük lenne erre, és amik az emberek lehető legnagyobb rétegeire hatással vannak, hogy minél nehezebben tudja bárki is kivonni magát a hatásunk alól.
A módszer a következő: hódítsunk meg széles tömegeket ígéretekkel, álszent vallási maszlaggal körítve a politikai nézeteinket. Ha a politikánk szinte már vallás, akkor híveink úgy fognak ránk tekinteni, mint az istenekre. Vessünk be nacionalista felhangot is, hogy még inkább nemzeti érzületűként állíthassuk be magunkat. Az emberek hiszékenyek, hiányzik belőlük minden politikai kultúra, azt sem tudják, mit jelent a politikai jobb, liberális vagy bal oldal fogalma (jó példa erre a "ballib" szó). Ránk fognak szavazni, mert bennünk látják a Messiást. Különösen igaz lesz ez azokra a nyugdíjasokra, akik gyarló életük minden bűnbocsánatát tőlünk remélik. Miután megválasztottak minket, mindenkinek küldjünk pár levelet az ő pénzükön, hogy tovább erősíthessük a hitüket: "érdekel a véleményetek". Népszerűsítsük magunkat cégek megadóztatásával (akik aztán a közembertől beszedik a kiesett összeget). Ezzel tulajdonképpen le is tudtuk a magánembereket, már csak pár törvény kell a szerveződéshajlam gyengítésére. Ezután hódítsuk meg a gazdaságot: különböző pályázatokon kaparintsuk meg a megszerezhető állami önkormányzati vagy egyéb vagyont, és hogy végül senki ne tudjon bennünket zaklatni, teletűzdeljük az ágazatokat közbülső szervekkel, amelyek egyedül rendelkeznek minden olyan jogosítvánnyal, mellyel korábban az alájuk rendelt cégek rendelkeztek, vagy még ők se. Ezeken a szerveken minden próbálkozás el fog halni, hozzánk már el sem jut a probléma. Jó munkát végeztünk, elfoglaltuk az országot.

Nézzük meg, milyen cégek létrehozásával sikerült mindannyiunkat tehetetlen gyermekké visszaminősíteni, és itt javaslom mindenkinek, hogy figyelje meg, a saját tevékenységét hova sorolták, vagy fogják sorolni hamarosan, ha nem vigyáznak:

  1. minisztériumok össze-vissza vonása, államtitkárok és politikai tanácsadók rendszere - szakminiszterek hiánya esetén kit szólítson meg az érintett?
  2. NAV - megregulázzuk az adózókat és a cégeket
  3. MTVA - megregulázzuk a médiát
  4. BKK - megregulázzuk a közlekedés szereplőit
  5. Járások - megregulázzuk az önkormányzatokat
  6. KLIK és tankerületek - megregulázzuk az oktatást
  7. Pénzügyi Stabilitási Tanács - megregulázzuk a pénzügyi terület szereplőit

A lista nem teljes. Olyan elemekkel bővül, amelyekkel én nem is találkoztam, ezért folytassátok, hogy teljesebb lehessen! Köszönöm!

Szerző: Ember szól  2013.07.06. 20:01 1 komment

Címkék: politika kormány Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://emberszol.blog.hu/api/trackback/id/tr145393862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ember szól 2013.07.25. 16:55:13

megvan az új: Integrált agrárkutató-hálózat.
süti beállítások módosítása