ovi.png
Kedves magyarok, honfitársaim, barátaim!
 
Mi magyarok jóval előrébb tervezünk, mint a többiek. Előrelátásunk okán már 2002-ben elkezdtük a védekezést az új koronavírussal szemben, ezért vagyunk ma ilyen sikeresek ellene. Azóta kampányaink szerves részét képezi az emberek egymástól való elidegenítése, ami most jó szolgálatot tesz a védekezésben.
A mi segítségünkkel a magyar emberek kellő távolságot tartanak egymástól. Sikerült elérnünk, hogy legtöbben utálják a másikat, vagy legalábbis gyanakodjanak egymásra. Ezért is jó, hogy létrehoztuk a besúgó hálózatunkat, ami feleslegessé teszi a vírussal szembeni egészségügyi tesztelések lefolytatását: a becsatornázott ügynökeink mindenkit feljelentenek, aki köhint egyet. Még a telefonjukat is ők maguk fizetik, tehát egy jó adag költségtől mentettük meg az országot, a nemzetet. Mi nem herdáljuk az ország pénzét.
Ennek megfelelően nem intézkedünk, arról úgysem tudnának az emberek. Természetesen nem intézkedünk, mert ha intézkednénk, akkor nem lennének hírek. Ezért inkább megvárjuk, hogy legyenek hírek, mert ha az már van, akkor hamarabb eljut az emberekhez, hogy mennyi jót tettünk, amikor végre tettünk valamit. Sokkal könnyebb úgy jól dönteni és cselekedni, ha már baj van. A háborút valakinek meg kell nyerni, a győztesekből pedig hősök lesznek, ez a mi módszerünk. A megelőzés az nem a mi pályánk, azzal csak ellenfeleink próbálnak kapuba találni, de ebből így nem lesz gól. Hazánk nagyjai a múltban is mindig nagyban gondolkodtak, mertek kockázatot vállalni és nyertek. Tegyünk hát mi is így! Legyünk résen!
 
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
 
Szerző: Ember szól  2020.03.29. 08:59 Szólj hozzá!

Címkék: politika kormány irónia konteo Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://emberszol.blog.hu/api/trackback/id/tr7915568464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása